1800-2000 TL Sistem Önerisi

Kayra4768

Hectopat
Daha fazla  
Malum dolar yüksek. Benim de elimden en fazla 2000 TL geliyor. Şu an elimde 1080p 60 Hz 21.5'' bir monitör var. Onun yettiğini umarak bir sistem toplamayı düşünüyorum. Ben APU bir sistem düşünüp ileride upgrade yapmayı düşünüyorum fakat dahili bir ekran kartıyla beni 3-4 sene götürürse pişman olmam. Genelde oynadığım oyunlar ETS2 ve LOL benzeri şeyler. LOL oyununda 1080p'de en yüksek ayarlarda 60 FPS üstü vermesi yeterli. Şu an maksimum bütçem 2000. Ama 2000 dedim diye illaki 2000 TL bir sistem almanıza gerek yok. 1500 TL'ye böyle bir sistem toplanıyorsa onu da alırım. Yani şu an LOL'de beni ultra ayarlarda 1080p'de 60+ FPS götürebilecek bir sistem varsa alırım. Fazlasına gerek yok. Ben şöyle iki sistem düşündüm ama eleştirilerinize açığım. Bu arada sabrım oldukça fazla yani gerekirse 1 yıl bile bekleyip(şaka idi) doların düşük olması ile beraber alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…