1800-2200 TL iPhone 6 vs HTC One M9 vs Note 5 veya HTC One M8?

Kayraa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba millet. Yaklaşık 1-2 ay sonra bir telefon alıcam ve şimdiden biraz araştırmaya başladım. E almışken iyisi olsun istiyorum. 1800-2200 TL bütçem var. Aklımda 6S çıktıktan sonra iPhone 6 ucuzlarsa alma fikri var. Ama bir yandan da HTC One M9 ucuzlarsa onu da alabilirim. Veyahutta en son Samsung Galaxy Note 5 2200 civarına inerse onu da düşünebilirim. Ama size soracağım şu; bunları beklemek yerine gidip HTC One M8 alıyım mı sizce? Alırsam memnun kalır mıyım? Ya da kardeşim şöyle yap böyle yap diye fikir verebilir misiniz acaba şimdiden çok teşekkürler..

İphone 6S çıktığın da kesinlikle hemen ucuzlamaz. 6 çıktığın da 5s fiyati inmemişti. Ben yerinizde olsam para biriktirip S6 alırdım. Belki de paranız yetiyordur şuanda güncel fiyatı bilmiyorum.

Apple ürünlerinin dolar gittikçe artarak devam ettiği şu günlerde 6S'in çıkışıyla fiyatlarının düşeceğini düşünmüyorum. 6S piyasaya 3000TL civarında gireceğini düşünürsek İphone 6 ve 5S için ufakta olsa bir fiyat artışı olacaktır bence.

Bana kalırsa iPhone 6 almalısın. Kullanıyorum ve çok memnunum. Geçen hız testi videosu izledim 1 sene önce çıkan iPhone 6, Note 5'ten daha hızlı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı