1800-2200 TL Sistem Toplama

yasin14.14

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni çıkacak oyunları kaldıracak bir sistem istiyorum. Fiyat aralığı 1800-2200 TL civarı olursa iyi olur.

Arkadaşlar yeni çıkacak oyunları kaldıracak bir sistem istiyorum. Fiyat aralığı 1800-2200 TL civarı olursa iyi olur.
Buyur Teknobiyotik üzerinden topladım. Bütçeyi biraz aştım eğer siz aşmak istemiyorsanız anakartı Asrock ile değiştirip montajı da kendiniz yaparsanız yaklaşık 2200TL olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet Kaby Lake BIOS güncellemesinin ne olduğunu biliyorum. Bilmediğimi nereden çıkardınız doğrusu onu pek anlayamadım. Yazımı dikkatli okursanız arkadaşa eğer montajı kendisi yapmayacaksa yani test ve montaj hizmetinden yararlanacaksa fotoğraftakini seçmesini, ama eğer test ve montaj hizmetinden yararlanmayacaksa anakartı Asrock ile değiştirmesi gerektiğini söyledim. Yani burada belirtmek istediğim zaten Asrock anakartlarının Kaby Lake BIOS güncellemesinin yüklü bir halde geldiği. Ama eğer siz test ve montajdan yararlanacaksanız o zaman Asrock seçmemeniz, daha güvenilir markalar seçmeniz daha doğru olur çünkü Kaby Lake güncellemesi diğer anakartlarda yüklü olarak gelmemektedir, zira güncellemeyi Teknobiyotik yapacaktır. Onun için Asrock seçmeye gerek yoktur. Ayrıca sizin topladığınız sistem tabii ki daha iyi performans verecektir ama arkadaşın bütçesi yetmediği için ben böyle bir sistem topladım. Tercih kendisinindir, eğer bütçesini artırabilirse tabii ki de sizin önerdiğiniz sistem daha doğru seçim olur.

Bu arada sonradan fark ettim sizin topladığınız sistem genel anlamda iyi fakat o bütçeyle Gigabyte, Team elite, Asrock markalarını almak bence çok saçma olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…