Kullanım amacını belirtmemişsin. Eğer rekabetçi oyunlar için istiyorsan 165 yerine 144 Hz BenQ Zowie XL2411P öneririm. Kaliteli monitördür. Ama yok ben dizi, film izlerim oyun oynadığımda ise hikayeli oyun oynarım dersen 24G2U alabilirsin. Arkadaşların önerdiği TUF serisi modeller her ne kadar IPS panel olsa da attığım monitör TN olduğu halde o monitörlere renk konusunda fark atar.
Aoc 23.8" 24G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Arkadaşlar sol alt kısma bakar misiniz? Bu normal mi? Bugün geldi gündüz fark etmedim. Ölü piksel testi yaparken ekran siyaha geldiğinde ekranın sol alt kısmı fena derece parliyor.
Arkadaşlar sol alt kısma bakar misiniz? Bu normal mi? Bugün geldi gündüz fark etmedim. Ölü piksel testi yaparken ekran siyaha geldiğinde ekranın sol alt kısmı fena derece parliyor.
Evet GLOW IPS bulunuyor attığınız konu da çok aşırı seviyede olan bir şey arkadaş şansızmış. Bende şanslıyım büyük bir ihtimalle bende sağ altta çok azıcık GLOW IPS var.