1800 TL 27" Curved Monitör Tavsiyesi

Halit70

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 27" curved 1920*1080P çözünürlükte G-Sync açtığımda titreme yapmayan 144 herz bir monitör arıyorum. Bütçem maksimum 1800 TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet free sync üzerinden kullanmak istiyorum ama bazı modellerde iyi bazılarında ise titreme yapıyormuş.
Freesync üzerinden G-Sync kullanırım derseniz C27G1 öneririm. O bütçede G-Sync monitör bulmak zor.
YouTube dan incelenmeye baktım g-sync açınca titreme yapıyor diyor. Açıklamaya not yazmış.

Aynı şekilde bende bu arkadaşınki gibi monitör bakıyorum. Ekran kartım Gtx 1070 - g-sync monitöre bulaşmak istemiyorum, Gtx 1070 e freesync uyumlu 27'' 144hz 1ms ve curved monitör önerilerinizi bekliyorum. Benim de bütçe olarak 2.000' e kadar çıkabilirim. hatta monitörde 2k da olsa tadından yenmez.

GTX 1070 G-SYNC ister. Ben bunu aldım. Tam uyumludur.

GTX 1070 G-SYNC ister. Ben bunu aldım. Tam uyumludur.

Biraz araştırdım, alanların çoğu memnun. Öneri için teşekkür ederim. Peki senin bu monitörde sevmediğin yanı ney. Yani sana göre eksik olanı ?

Son düzenleme:
Biraz araştırdım, alanların çoğu memnun. Öneri için teşekkür ederim. Peki senin bu monitörde sevmediğin yanı ney. Yani sana göre eksik olanı ?
Aldım ama daha gelmedi kargoda Cuma günü yorum yaparım sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…