1800 TL Bisiklet önerisi

Makaleler
3
Yasaklar bittikten sonra bisiklet almayı düşünüyorum, bütçem ortalama 1800 TL. Biraz araştırdım ve alacağım bisikletin türü "hibrit". Dağ ve yol bisikletinin karışımıymış. Bisikleti genelde yokuşta kullanacağım evin konumu nedeniyle. Aşırı dik bir yokuş, aralıkla düzlükler var. Vites benim için çok önemli bu yüzden. Ayrıca V fren olsun, hidrolik olanlar daha pahalıymış. Ayrıca daha önce vitesli bisiklet sürmedim, artık kaç vites önerirseniz fark etmez benim için. Başka önerileriniz varsa da duymaktan memnun olurum.

Daha iyisi yok gibi. Bu fiyata alınacak en iyisi, üstelik alüminyum kadro. Boyunu yazsaydın keşke. Ama 26 j genel olarak her insana uyar merak etme.

Aslında bütçe artsa bianchi ve carraro ve mosso modellerine bakılabilir.

Corelli Snoop 5.0 bakabilirsin. Kalitesinden tam emin değilim ama kadrosu sağlam gözüküyor sıkıntı çıkartacağını sanmam. Yanlış anlamadıysam hareket falan yapmayacaksın öyle mi ? Eğer öyleyse böyle bir bisiklet işini görür. Hareket falan yapmayı düşünüyorsan BMX gibi bisikletlere yönelmen lazım aksi takdirde çok kötü sonuçlarla karşılaşabilirsin. Bu bisikletlerin çoğu hareket yapmaya müsait değil ayağını yerden kesen a noktasından b noktasına götüren uygun fiyatlı bisikletler.

Yok hocam, değişik fantezilere girecek kadar bisiklet deneyimim yok Bahsettiğiniz bisiklet de iyi bir markanın ürünü diye biliyorum.

Yok hocam, değişik fantezilere girecek kadar bisiklet deneyimim yok Bahsettiğiniz bisiklet de iyi bir markanın ürünü diye biliyorum.
Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. İkinci el düşünüyorsanız biraz daha iyilerini bulabilirsiniz bu bütçe de ama sıfır olsun benim olsun diyorsanız bu bisiklet işinizi gayet iyi görür. Hidrolik disk frende var ayrıca. V-Fren ve stok ayarla gelen çoğu mekanik frenden çok daha iyi bu frenler. Bakımını eksiltmezseniz yarı yolda bırakmazlar. Set olarak Shimano'nun giriş seviyesi Tourney serisini kullanıyor bisiklet. Ama bunlar dediğim gibi yarı yolda bırakmaz Shimano bu tür bisikletler için gayet yeterli kaliteye sahip bir markadır.

Sağ olun hocam. İkinci el düşünmüyorum zaten, ikinci ele hiç sıcak bakmadım bu zamana kadar. V fren istememin sebebi de YT'de tamiri çok zor diyorlardı hidrolik frene. Bende biraz uzaklaştım hidrolik frenden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…