Arkadaşlar monitör mevcut. 2.el satan varsa da düşünülür. CS GO 200 FPS'in üstüne çıkacak bana rahat yetecek bir bilgisayar alacağım. Yardımlarınızı bekliyorum ek bilgi gerekli ise belirtirseniz sevinirim. Bütçem 1800 lira max.
Hocam i5 işlemci daha iyi olmaz mıydı acaba pek anlamıyorum affınıza sığınarak soruyorum?
Pentium işlemci eski değil mi?
1050 Ti ' nin Gaming Versiyonu da bulunmakta çift fanlı imiş, 100 lira fiyat farkı var. Fark olur mu? cevabınızı bekliyorum.Bu arada çok teşekkür ederim
Hocam i5 işlemci daha iyi olmaz mıydı acaba pek anlamıyorum affınıza sığınarak soruyorum?
Pentium işlemci eski değil mi?
1050 Ti ' nin Gaming Versiyonu da bulunmakta çift fanlı imiş, 100 lira fiyat farkı var. Fark olur mu? cevabınızı bekliyorum.Bu arada çok teşekkür ederim
iyi hoş da hdd siz bilgisayar mı olur? şu an bu mesajları telefonumdan yazıyorum benim bilgisayarım yok.şirinevlerde dumanaltı internet kafelerde sabahlamaktan bıktım artık.Monitör mevcut demem yanılttı sizi herhalde?
SSD'siz olur mu peki? 2017 yılına girmişiz. O sistemde SSD olmalı mutlaka. HDD daha sonra alınabilir. Ayrıca sadece CS:GO oynayacaksın sanırım. O yüzden ilk SSD.
Tamam SSD de alacağım söz . Peki işlemci konusuna sizin yorumunuz nedir? Pentium işlemci eski değil mi ya benim küçüklük bilgisayarımda pentium vardı yanlış hatırlamıyorsam