1800 TL G4560 ve GTX 1050 Ti Sistem

Herkese atıyorsun bunu. Ne var bunda? Reklam yapar gibi bir halin var. O sistem çok iyi değil yani uzun ömürlü değil.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dün 500 lira fark vardı sanırım farketmişler ve düzeltmişler şuan 50 liraya yakın bir fark var. Ekran kartlarından biri strix diğeri ise expedition, bu fiyat farkına değebilir.

Dün 500 lira fark vardı sanırım farketmişler ve düzeltmişler şuan 50 liraya yakın bir fark var. Ekran kartlarından biri strix diğeri ise expedition, bu fiyat farkına değebilir.

Evet bugün satıcı firma ile telefonla iletişime geçtim düzeltildi

Peki sordunuzmu hangisini önerdiler?

Evet bugün satıcı firma ile telefonla iletişime geçtim düzeltildi
Sanırım ucuz olanı almışsınız çünkü stokta kalmamış.

Bir online siteden toplamak kolay. Belirtilen sistemi insalara iyi bir sistem diye anlatmak kolay. Önemli olan sistemi alıp gerekli testleri yapmak. Bu testleri yapmayanlara inanmayın, insanlarada referans olarak göstermeyin. Videoyu çeken kişinin bilgisiz olduğu ekran kartı kısmında belli oluyor. Reklam yapar gibide her yerde paylaşmayın.

Peki sordunuzmu hangisini önerdiler?

Sanırım ucuz olanı almışsınız çünkü stokta kalmamış.
Yok asus strix modelini aldım donanım arşivi v2 olarak adlandırdığı bilgisayarın kasa değişmiş hali olduğu için bitmiş olabilir gelmesi bekliyorum bakalım

Hocam ürün geldi mi? İncelediniz mi geldiyse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…