1800 TL GTX 1050 Ti Sistem Toplama

Arkadaşlar Merhaba ! Ben birkaç gün önce 1500 TL sistem önerisi gibi bir konu açmıştım fakat bütçe biraz arttı ve bazı sorularım olacak.
  • Intel Pentium G4560 Kaby Lake LGA1151 İşlemci
  • Kingston HyperX Fury 2133 Mhz. 8 GB DDR4 RAM
  • MSI H110M PRO-VH 2133 Mhz DDR4 Soket mATX Anakart
  • Toshiba P300 1TB 7200Rpm 64MB HDD
  • Asus EX-GTX 1050TI-O4G GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC GDDR5 128Bit 16x DVI/HDMI/DP Ekran Kartı
  • Dark Woofer 600W 80+ Bronze 2x12cm Fanlı USB 3.0 ATX Siyah Oyuncu Kasası
Sorular:
  1. Anakartta BIOS güncellemesi falan filan bir şeylerden bahsedilmiş bu konuda beni aydınlatır mısınız?
  2. Kasa uyumlu mu?
  3. PSU uyumlu mudur ve iyi midir?
  4. Ekran kartında markalara arası ( Yani Asus, MSI, Galax vb. ) performans farkı olur mu? (olmazsa inno3d düşünüyorum)
Şimdiden Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:
1- İşlemci anakarttan bir sonraki nesle ait olduğu için eski BIOS sürümleriyle o işlemciyi kullanamazsınız. Yeni sürüme güncellemek içinse Skylake ailesinden bir işlemci takarak BIOS güncelleme yapmanız gerekmekte. Satın alınan yere bildirirseniz bazı firmalar yapıyor güncellemeyi.
2- Evet sistem uyumludur.
3- Dark marka kasaları pek beğenmiyor ve önermiyorum. Ancak bu model hakkındaki kullanıcı yorumları kötü olmadığı yönünde.
4- 1050 Ti'lar için çok da fark olmaz. Verilen paranın karşılığı her zaman alınır, Inno3D de alınabilir.

500W güç kaynağı yeterli bu sisteme.

Asrock ana kartlar fabrika çıkışlı güncellenmiş geliyordu sanki ? Yanlış mı hatırlıyorum acaba @Neko

@Kaan Adem Denge Evet. Asrock marka anakartlar fabrika çıkışlı güncellenmiş geliyor. Güncelleme ile uğraşılmayacak ise, Asrock anakart alınmalı.

@JohnMacTavish Bencede H110M alınmalı. Model olarak, Asrock H110M-DVS alınmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…