GhettoBeatZ Kilopat Katılım 27 Mayıs 2016 Mesajlar 194 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar bütçem bu kadardı ben de böyle bir sistem toplayıp satın aldım. Sizce bu sistemi toplayıp almakla iyi etmiş miyim (bu bütçeye göre) +ları -leri nelerdir? Değerlendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2016
Arkadaşlar bütçem bu kadardı ben de böyle bir sistem toplayıp satın aldım. Sizce bu sistemi toplayıp almakla iyi etmiş miyim (bu bütçeye göre) +ları -leri nelerdir? Değerlendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
ShadowDigger Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #2 Hayırlı olsun bence 10 numara olmuş anakartı üst seviye seçmen ileri upgrade için çok mantıklı. İyi Forumlar
Hayırlı olsun bence 10 numara olmuş anakartı üst seviye seçmen ileri upgrade için çok mantıklı. İyi Forumlar
B bfbt Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #3 Bende bu fiyatlarda sistem toplamak istiyorum. Ama ilerde geliştirebilmem lazım. Bu sistem geliştirilmeye uygun mu?
Bende bu fiyatlarda sistem toplamak istiyorum. Ama ilerde geliştirebilmem lazım. Bu sistem geliştirilmeye uygun mu?
ShadowDigger Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #4 bfbt dedi: Bende bu fiyatlarda sistem toplamak istiyorum. Ama ilerde geliştirebilmem lazım. Bu sistem geliştirilmeye uygun mu? Genişletmek için tıkla... Uygun tabikide anakart'ı sağlam ilerde sorun çıkartmaz.
bfbt dedi: Bende bu fiyatlarda sistem toplamak istiyorum. Ama ilerde geliştirebilmem lazım. Bu sistem geliştirilmeye uygun mu? Genişletmek için tıkla... Uygun tabikide anakart'ı sağlam ilerde sorun çıkartmaz.
A AtakanB.- Hectopat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #5 Nasıl 1800 yaa .Hocam nerden topladın?Bana da lazım bu sistem.
B bfbt Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #6 Bu sistemi alıp kurduktan sonra elime 1500tl daha geçecek.Bu parayla bilgisayara ne gibi ilaveler yapmalıyım.
Bu sistemi alıp kurduktan sonra elime 1500tl daha geçecek.Bu parayla bilgisayara ne gibi ilaveler yapmalıyım.
xemi Hectopat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #7 ekran kartı ileriye dönük güzel
B bfbt Hectopat Katılım 30 Mart 2016 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2016 #8 Oyunlardan kaç FPS verir.
B bugraksmk Hectopat Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2016 #9 elinize geçti mi geçtiyse memmnunmusuz bide hangi siteden topladınız ? sinerji.gen.tr 'den topladım genel toplam 1818 tl oldu isteyenler sinerjiden alabilir bende yazın doların düşmesini bekliyip alıcam bfbt dedi: Oyunlardan kaç FPS verir. Genişletmek için tıkla... google'a gtx950 + i3 1600 skylake yazarsan gaming yazarsan istediğini bulabilirsn oyun performansı çok iyi diyebilirz
elinize geçti mi geçtiyse memmnunmusuz bide hangi siteden topladınız ? sinerji.gen.tr 'den topladım genel toplam 1818 tl oldu isteyenler sinerjiden alabilir bende yazın doların düşmesini bekliyip alıcam bfbt dedi: Oyunlardan kaç FPS verir. Genişletmek için tıkla... google'a gtx950 + i3 1600 skylake yazarsan gaming yazarsan istediğini bulabilirsn oyun performansı çok iyi diyebilirz