1800 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Toplama

Sk7

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC alacağım. Rainbow Six Siege, GTA 5, H1Z1 tarzı oyunlar için bu sistem nasıl?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yeterli ama eğer biraz daha paran varsa RAM'i 16 yap derim.

Bu sistem ile rahatlıkla oynarsınız. 2000 TL olmasının sebebi SSD. Oyun açılışı veya genel kullanımda size çok büyük hız sağlayacaktır. Eğer SSD olmasını istemiyorsanız SSD siz 1800 TL oluyor. İsterseniz sonradan da SSD ekleyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• SSDLI 2000TL.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 135
kusura bakmayın ama berbat bi sistem. 2000 tl ile rahatlıkla skylake ddr4 gtx 950 olan sistem dizmek varken kim bunu alsın ? Bu arada r7 370 için 4 gb israf her türlü 2 gb yeterlidir.

İşlemci sanki biraz düşük kalmış.

Dostum bilmiyorum AMD'den reklam için ne kadar alıyorsun fakat nerede görsem her konunun altına peydahlanıyosun. Sistemden hiç mi hiç anlamadan insanları sırf AMD fun'ı olduğun için yanlış yönlendiriyorsun. Benim sana nacizane fikrim şu AMD sevdanı, akıl ve mantık gerçekliklerinin önüne geçirmemen. Bu arada topladığın sistemlerin hiç birisi güncel veya kaliteli değil. Iyi sosyaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…