Şimdilik bulduğum ürünler bunlar. Klavyenin red Switch olanı stokta yok diye Blue Switch seçtim, normalde tercihim red Switch fakat illa da red Switch olmak zorunda değil.
Şu anda bunlardan iyisini bulamazsın. Sakın Gamepower alma. Hele kulaklık olarak. Taktığın andan 10 dakika sonra kafa ağrıları yapıyor. Hiçbir şekilde kafa bandı ya da hafızalı kafa ayarlaması yok. Kablosu çok iğrenç, sürekli birbirine giriyor. Gamepower ürünlerinde sıfır ergonomi bulunuyor. Hiçbir şekilde önermem.
En ucuz HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Core RGB HX-KB5ME2-TU Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 830,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bahsedilen ürünlere baktım kulaklık konusunda emin oldum Razer BlackShark V2 X fakat klavye olarak XPG Summoner bütçemi ciddi manada aşıyor HyperX Alloy Core RGB şu an daha mantıklı geliyor fakat membrane bir klavye 800-1000 TL civarında kaliteli mekanik klavye öneriniz var mı?