1800 TL LG G5 alınır mı?

M.Ali.ASLAN

Kilopat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Bu fiyat aralığına bir telefon almak istiyorum, aklımda LG G5 var fakat tavsiye etmeyen bir kaç kullanıcı gördüm sizlere sormak istedim LG G5 almalı mıyım yada bu fiyat'a daha iyi bir telefon bulabilir miyim? Teşekkürler.

Ben aldım bence sende al 1800'e ancak ithalatçı garantili alırsın eğer alacaksan hepsiburadaya bakmanı öneririm.

İthalatçı garantili veriyorlar. Hepsiburada gayet iyi bu konuda. Oradan alabilirsin.

Xiaomi Mİ5 tavsiyemdir. Fiyatı hepsi burada da 1125 TL.

G5 bana kalırsa iki telefonu da sollar.
Saçmalama. Neye göre solluyor ? Donanım ve batarya olarak Mi5s Plus üstün. Kamera olarak hemen hemen aynı seviyedeler. G5 kronik problemleri olan bir telefon. Biliyorum sen bunu kullanıyorsun ve memnunsun ama insanları yanlış yönlendirme. Bu iki cihaz her türlü daha iyi.

SD 820 ile 821 arasında çok az fark var. Ve lafı başka bir yerinden anlıyorsan bu senin sorunun. Ben "bana kalırsa" dedim. Kamera kısmında her türlü G5. Modüler olması avantajı. Daha sayayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…