1800 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Daha fazla  
Merhaba, sosyalde 2500TL'ye sistem toplatmıştım fakat bütçem aşağıya düştü. Bilgisayarda sadece BF4, CS:GO, GTA5 oynarım ultra veya high ayarlarda oynamaya gerek yok normal bile yeter sadece hiç kasmasın. 1800 TL bütçem var. Ona göre monitör dahil bir sistem toplayacağım önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000 TL ye monitörsüz belki bir ihtimal toplanabilirdi. Ama monitör dahil 1800 TL düşük bir bütçe maalesef.

Son düzenleme:
Benim topladığım sistem orta-yüksek ayarlarda 1600x900 çözünürlükte akıcı bir şekilde Gta 5 oynatacaktır.

Düşük ayarlarda bile zorlanacak bir sistem bu. Ama herhalde topladığınız sistemden daha iyi bir sistemde bu fiyata toplanamaz.

Düşük ayarlarda bile zorlanacak bir sistem bu. Ama herhalde topladığınız sistemden daha iyi bir sistemde bu fiyata toplanamaz.
Gta 5 yeni nesil bir oyun değil. Yüksek ayarlarda 35+ fps oynatır. R7 250 Gta 5 testlerini izleyebilirsiniz. ''Düşük ayarlarda bile zorlanacak sistem bu.'' Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın.

Ram'ı ilerde bir 4 GB daha alırsın bide işlemci soğutucu alırsan tadından yenmez

Ara Toplam1.545,95 TL
Toplam KDV277,91 TL
Sepet Toplam Fiyatı1.823,86 TL
[TBODY] [/TBODY]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…