1800 TL monitör dahil sistem

Sağ olun. Belki biliyorsunuzdur fakat ne olur ne olmaz söyleyeyim. Bilgisayarı çalıştırabilmek için anakarta BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor. BIOS güncellemesi ile uğraşmak istemiyorsanız Asrock marka anakart alabilirsiniz.
Evet biliyorum, öyle yapacağım uğraşmak istemiyorum çünkü

300 TL'ye ikinci el monitör alabilirsiniz.
İkinci el riskli bir iş hele bu tarz konularda çok hilekar insanlar çıkabiliyor bu yüzden bulaşmak istemiyorum.

Bütçeni 2000 liraya zorlarsan daha iyisinin olmadığına emin olabilirsin. Direkt link koydum ancak maksadım reklam değil, eğer 2000 tl yapamam diyorsan 2. el parçalar ekleyerek (ki hiç tavsiye etmem) de toplayabilirsin.

Intel G4560, RX460 2GB, 8GB, 1TB Oyun Bilgisayarı + Viewsonic 21.5" VA2261-2 1920x1080 DVI / VGA LED Monitör + A4 Tech Gaming Klavye Mouse Set - Oyuncu PC

Ekran kartı için fazladan 1 hafta bekleme kararı aldım GTX 1050Tİ tercih edeceğim teşekkür ederim öneriniz için. Arkadaşlar sistemi net olarak kafamda oluşturdum sadece şuan monitör kısmında takılıyorum. Monitör bu sistemde en önem verdiğim parça, 450TL bandında alınabilecek en iyi monitörü benimle paylaşır mısınız?

Ekran kartı için fazladan 1 hafta bekleme kararı aldım GTX 1050Tİ tercih edeceğim teşekkür ederim öneriniz için. Arkadaşlar sistemi net olarak kafamda oluşturdum sadece şuan monitör kısmında takılıyorum. Monitör bu sistemde en önem verdiğim parça, 450TL bandında alınabilecek en iyi monitörü benimle paylaşır mısınız?
1ms dostum tam e-spor mönitörü :
https://www.itopya.com/21-5-ASUS-VP228TE-1920x1080-1MS-D-SUB-DVI-MONITOR-8/

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı