1800 TL Oyun Notebook Önerisi

BurakT07

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bu ayın sonunda bir notebook almayı düşünüyorum max. bütçe 1800 tl bana bu fiyata alabileceğim oyun bilgisayarı önerir misiniz? Biliyorum bu fiyata oyun pc bulmak zor. Teşekkürler

O paraya oyun laptopu zor, ASUS'un bir tane laptopu var ancak şuan 2200TL . Size tavsiyem I5 5200U / GT840M olan modellere bakın. Geçende DELL INSIPRON serisi 1500TL olmuştu.

bence 2.el al.sahibindene ne laptoplar düşüyor

Hocam size hiç katılmıyorum bu konuda. O tarz sitelerde resimlerle alakasız, açıklamalarla uyumsuz bir çok ilan var.

*PCDepo gibi veya başka güvenilir sitelerde arama kriterlerini daraltarak istediğiniz fiyattaki notebookları buraya yollayın. Biz içinden size öneride bulunalım.

Hocam size hiç katılmıyorum bu konuda. O tarz sitelerde resimlerle alakasız, açıklamalarla uyumsuz bir çok ilan var.

*PCDepo gibi veya başka güvenilir sitelerde arama kriterlerini daraltarak istediğiniz fiyattaki notebookları buraya yollayın. Biz içinden size öneride bulunalım.
oltaya gelmemek lazım tabi.güvenilir bir yer bulmak özellikle bilgisayarcı telefoncu gibi mağazalar.ayrıca kapıda kontrollü ödemeyle alınırsa sıkıntı olmaz

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı