1800 TL RX 480 ve i5 7400 İçin Sistem Toplama

Keynes

Kilopat
Daha fazla  
Elimde i5 7400 ile RX 480 var. Bunların üstüne sistem toplayacağım bu haftasonu. Bu parçalar üzerine tavsiye bekliyorum. Bütçem bu parçalar hariç 1700-1800 civarı monitör dahil. Anakartı uygun fiyatlı B250M düşünüyorum. RAM bütçeden dolayı 8 olacak muhtemelen sonradan bir 8 daha alırım. Monitör 23", 24" civarı düşünüyorum freesync olmasını istiyorum. Güç kaynağı 550w veya 600w yeterli olur diye düşünüyorum, kasaya dahil de olabilir. Güç kaynağı 80 plus tercih etmeyi düşünüyorum çok önemli mi tam bilmiyorum. Kasa pencereli olursa daha iyi olur. SSD olacak sistemde 120'lik düşünyorum. http://www.vatanbilgisa...fanli-midt-atx-kasa.html
Kasa olarak şu linkteki gibi ve şu fiyat civarına bulsam çok iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • MSI B250M Pro-Vd
  • Kingston 8GB DRR4 2400 MHz RAM
  • Dark N10
  • Corsair Builder VS650
  • Samsung 750 Evo 240 GB
  • AOC G2460VQ6

Anakarta bios güncellemesi yapmak için başka işlemcim yok. Önerdiğiniz kasa sadece mağazalarda var olduğum yerde yok. Ben 23" civarı monitör istyorum önerdiğinizz monitör 21,5" Ayrıca a400 serisi çok kaliteli bir ssd değil. Baştan aşağı fail bir sistem olmuş

Samsung monitör bayağı hoşuma gitti. Etrafınızda kullanan var mı yorumları nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…