Kâmui J. Kilopat Katılım 30 Ocak 2015 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2015 #1 Arkadaşım yakın zamanda PC almayı düşünüyor. Bütçesi ise 1800 TL. Monitör dahil değil zaten varmış monitörü. Doların artmasından dolayı pek bir fikrim yok. Yardımcı olmanızı istiyorum. Bir de 2. el olarak şu bilgisayara bakmış. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Ben gayet iyi buldum siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşım yakın zamanda PC almayı düşünüyor. Bütçesi ise 1800 TL. Monitör dahil değil zaten varmış monitörü. Doların artmasından dolayı pek bir fikrim yok. Yardımcı olmanızı istiyorum. Bir de 2. el olarak şu bilgisayara bakmış. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Ben gayet iyi buldum siz ne düşünüyorsunuz?
MadaraUchiha Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2015 Mesajlar 2.682 Makaleler 1 7 Eylül 2015 #2 1700 tl için çok iyi. Bence parçaların fotoğraflarını isteyin.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #3 Kâmui J. dedi: Arkadaşım yakın zamanda PC almayı düşünüyor. Bütçesi ise 1800 TL. Monitör dahil değil zaten varmış monitörü. Doların artmasından dolayı pek bir fikrim yok. Yardımcı olmanızı istiyorum. Bir de 2. el olarak şu bilgisayara bakmış. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Ben gayet iyi buldum siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ürünün kendi fotoğrafları olmadağı ve koyulan fotoğraflar ürün sitelerinden alınmış olduğu için ben pek güvenmedim arkadaşınıza bu sistemi tavsiye ediyorum.
Kâmui J. dedi: Arkadaşım yakın zamanda PC almayı düşünüyor. Bütçesi ise 1800 TL. Monitör dahil değil zaten varmış monitörü. Doların artmasından dolayı pek bir fikrim yok. Yardımcı olmanızı istiyorum. Bir de 2. el olarak şu bilgisayara bakmış. sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres Ben gayet iyi buldum siz ne düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ürünün kendi fotoğrafları olmadağı ve koyulan fotoğraflar ürün sitelerinden alınmış olduğu için ben pek güvenmedim arkadaşınıza bu sistemi tavsiye ediyorum.