H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 2 Mayıs 2020 #1 PUBG Mobile ve CS:GO oyunları oynanacak sadece kasa arıyorum. 1800 TL bütçe ile almak mümkün mü? Fiyat daha fazla çıkılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2020
PUBG Mobile ve CS:GO oyunları oynanacak sadece kasa arıyorum. 1800 TL bütçe ile almak mümkün mü? Fiyat daha fazla çıkılmıyor.
M monaarch Hectopat Katılım 24 Aralık 2017 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #2 Hypeer dedi: PUBG Mobile ve CS:GO oyunları oynanacak sadece kasa arıyorum. 1800 TL bütçe ile almak mümkün mü? Fiyat daha fazla çıkılmıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece dediğin oyunları oynayacak bir sistem kurulur ama ileriye dönük bir şey olmaz. İlerde güncellim şunu eklim filan dersen sıkıntı olur hocam Hypeer dedi: PUBG Mobile ve CS:GO oyunları oynanacak sadece kasa arıyorum. 1800 TL bütçe ile almak mümkün mü? Fiyat daha fazla çıkılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı www.teknobiyotik.com 1826 TL RAM'in 2 adet (2x4) seçilmiş olmasına dikkat et Son düzenleme: 2 Mayıs 2020
Hypeer dedi: PUBG Mobile ve CS:GO oyunları oynanacak sadece kasa arıyorum. 1800 TL bütçe ile almak mümkün mü? Fiyat daha fazla çıkılmıyor. Genişletmek için tıkla... Sadece dediğin oyunları oynayacak bir sistem kurulur ama ileriye dönük bir şey olmaz. İlerde güncellim şunu eklim filan dersen sıkıntı olur hocam Hypeer dedi: PUBG Mobile ve CS:GO oyunları oynanacak sadece kasa arıyorum. 1800 TL bütçe ile almak mümkün mü? Fiyat daha fazla çıkılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar Toplama Sihirbazı | Teknobiyotik En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı www.teknobiyotik.com 1826 TL RAM'in 2 adet (2x4) seçilmiş olmasına dikkat et
gleran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 5.273 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2020 #3 Hypeer dedi: PUBG Mobile ve CS:GO oyunları oynanacak sadece kasa arıyorum. 1800 TL bütçe ile almak mümkün mü? Fiyat daha fazla çıkılmıyor. Genişletmek için tıkla... İleri de sisteme yükseltme yapmayacağinizi varsayarak sunlari topladim Gigabyte A320M S2H 450TL. R3 2200G 700TL. Hyper X Fury 4 GB 2666MHz (2 tane) 350TL. Seagate 500GB 7200RPM HDD 150TL. Aerocool VX Plus 400W 200TL. Aerocool Tomahawk akrilik yan panel 2 fanli kasa 250TL. 2100TL oldu ugraştim fakat minimum bu PSU'yu ve kasayi cok dandik almak istemedim ilerde sisteme zarar gelmesin diye Dual Channel RAM'ler Ryzen islemcilerin performansini 30 40 FPS kadar arttiriyor bu yuzden 2.4 RAM tercih ettim SSD alamadim cunku butce dusuk lukse kacar kaliteli bir HDD koydum bu sistemle GTA 5'i Low ayarlarda akici oynayabilirsiniz sistem ileriye donuk degil onu belirteyim ekran karti alincaksa PSU yukseltilmeli RAM alincaksa 2.4 RAM sorun yani ileriye donuk cok bir sey beklemeyin.
Hypeer dedi: PUBG Mobile ve CS:GO oyunları oynanacak sadece kasa arıyorum. 1800 TL bütçe ile almak mümkün mü? Fiyat daha fazla çıkılmıyor. Genişletmek için tıkla... İleri de sisteme yükseltme yapmayacağinizi varsayarak sunlari topladim Gigabyte A320M S2H 450TL. R3 2200G 700TL. Hyper X Fury 4 GB 2666MHz (2 tane) 350TL. Seagate 500GB 7200RPM HDD 150TL. Aerocool VX Plus 400W 200TL. Aerocool Tomahawk akrilik yan panel 2 fanli kasa 250TL. 2100TL oldu ugraştim fakat minimum bu PSU'yu ve kasayi cok dandik almak istemedim ilerde sisteme zarar gelmesin diye Dual Channel RAM'ler Ryzen islemcilerin performansini 30 40 FPS kadar arttiriyor bu yuzden 2.4 RAM tercih ettim SSD alamadim cunku butce dusuk lukse kacar kaliteli bir HDD koydum bu sistemle GTA 5'i Low ayarlarda akici oynayabilirsiniz sistem ileriye donuk degil onu belirteyim ekran karti alincaksa PSU yukseltilmeli RAM alincaksa 2.4 RAM sorun yani ileriye donuk cok bir sey beklemeyin.