Erdemgl Hectopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #11 Bilgehan Demirkaya dedi: Bunu al. En iyi seçenek bu olur senin için. Eki Görüntüle 120406 Genişletmek için tıkla... Hangi siteden topladınız ve upgrade açıkmı
Bilgehan Demirkaya dedi: Bunu al. En iyi seçenek bu olur senin için. Eki Görüntüle 120406 Genişletmek için tıkla... Hangi siteden topladınız ve upgrade açıkmı
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #12 Evet ileride rahat bir şekilde yükseltmeler yapabilirsiniz onun için zaten Ram'i tek modül koydum. Site burası. Online Alışverişin Güvenli Adresi | WebdenAl.com
Evet ileride rahat bir şekilde yükseltmeler yapabilirsiniz onun için zaten Ram'i tek modül koydum. Site burası. Online Alışverişin Güvenli Adresi | WebdenAl.com
Erdemgl Hectopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #13 Bilgehan Demirkaya dedi: Evet ileride rahat bir şekilde yükseltmeler yapabilirsiniz onun için zaten Ram'i tek modül koydum. Site burası. Online Alışverişin Güvenli Adresi | WebdenAl.com Genişletmek için tıkla... Teşşekkür ederim 140 waltlık bi su soğutma var malstorm um t120 güç kayna kaldırırmı su soğutmayı
Bilgehan Demirkaya dedi: Evet ileride rahat bir şekilde yükseltmeler yapabilirsiniz onun için zaten Ram'i tek modül koydum. Site burası. Online Alışverişin Güvenli Adresi | WebdenAl.com Genişletmek için tıkla... Teşşekkür ederim 140 waltlık bi su soğutma var malstorm um t120 güç kayna kaldırırmı su soğutmayı
Onur Akgül Megapat Katılım 16 Ekim 2015 Mesajlar 636 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #14 Erdemgl dedi: amd yi neden önermiyorsunuz güzel bi soğutma ile işemci bi sıkıntı çıkartmıyor forumlardan okuduğum kadarıyla Genişletmek için tıkla... Hiç bir AMD işlemcisinin stabil çalıştığını görmedim seneler boyu.
Erdemgl dedi: amd yi neden önermiyorsunuz güzel bi soğutma ile işemci bi sıkıntı çıkartmıyor forumlardan okuduğum kadarıyla Genişletmek için tıkla... Hiç bir AMD işlemcisinin stabil çalıştığını görmedim seneler boyu.
Erdemgl Hectopat Katılım 25 Kasım 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2015 #15 Onur Akgül dedi: Hiç bir AMD işlemcisinin stabil çalıştığını görmedim seneler boyu. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler aydınlattın için
Onur Akgül dedi: Hiç bir AMD işlemcisinin stabil çalıştığını görmedim seneler boyu. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler aydınlattın için