1800 TL sistem toplama

Melihkarabiber

Hectopat
Daha fazla  
Fotoğraftaki bileşenlerin bir araya gelmesinde sorun yaşar mıyım ? Bir araya geldiğinde iyi verim alır mıyım ?
pc.png

Son düzenleyen: Moderatör:
THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX SİYAH KASA Kasa olarak bunu almanı öneririm. Frisby, snopy, everest gibi kalitesiz markalardan mutlaka uzak dur.
Anakart olarak ASUS A68HM-PLUS AMD A68 Soket FM2+ DDR3 2400MHz(O.C) VGA&DVI&HDMI Anakart bunu alırsan ram'lerini 2133 MHz yerine 2400 MHz hızında çalıştırabilirsin.
Eğer ilerde ben bu sisteme RX 480 takacağım diyorsan sorun yok ama yükseltme yapmayı düşünmüyorum diyorsan i3 6098p ve RX 470 4 GB veya en kötü RX 460 2 GB temelli bir sistem toplamalısın. APU ile arasında ciddi performans farkı var.

Son düzenleme:
bence 16 gb ram almana gerek yok zaten ucuz birşey istersen sonra da alırsın bende 8 gb ram var en fazla 6 gb kullandığını gördüm dying light oynarken bir de ramlerin mhzleri daha düşük alabilirsin fiyat ucuzluyorsa çünkü aldığın anakart 2133 destekliyor zaten 2133 de çalışacak ramler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı