1800 TL Sistem

Emirhan Zengin

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, şöyle 1800 liralık bir sistem toplamam lazım, seçtiğim parçalar aşağıda. Bazı sorularım var, darboğaz olur mu? Ya da bazı şeylerden ufak eksiltmeler veyahutta alacağım siteyi değiştirerek daha düşük fiyata bulabilir miyim? Gibi. Desteğinizi bekliyorum
Not: Dış görünüşe önem veriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu zamanda DDR3 toplamak çöp yatırım olur. Belki bu alınabilir : http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcmapu-msi-amd-a10-9700-8gb-1tb-apu-pmu405059
Dostum, benim amacım sadece beni bu sene idare etsin. üniversiteye gideceğim zaten, yenisi alacağım.
Asıl sorunum ben Total War serisini seven birisiyim ve bilgisayara girdiğimde sadece total war oynuyorum. Bu sistem Atilla Total War veyahutta başka bir Total War oyununu darboğaz yapmadan sıkıntısız çalıştırır mı?

En azından sattığında alıcısı olsun veya evde düzgün bir bilgisayar bulunsun.

RAM ve anakart DDR3, ekran kartı varken APU seçilmiş ve APU DDR4 destekli. Kısaca bu sistem vefat. Şöyle kurabilirsin:
X4 950
A320M anakart
8 GB RAM
GT 1030
İnventus'dan toplamayı dene. Orada fiyatlar daha uygun. Ayrıca RAM ve HDD gibi sorunsuz parçaları 2. El bakarsan onlara verdiğin parayı yarıya düşürebilirsin.

Daha iyisi toplanabilir:

Perakende ve Toptan Bilgisayar, Parça Satışı - Nanokatalog

Güç Kaynağı: High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-400BR-A12S) - Bilgisayar Bileşenleri

Toplam Fiyat: 1777 TL

Sizin sistem monitör dahil 2000 TL' ye yakın tutmuş. Acaba sadece kasa için mi toplam 1800 TL dediniz yoksa bütün sistem için mi anlayamadım. Dolayısıyla monitör tercihi yapmadım.
Tahminimce benim sisteme monitör dahil olursa 2100 TL civarı bir fiyat olacaktır.

Son düzenleme:
Öncelikle emek verip yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Monitör dahil olarak alacağım. En fazla 180 Türk Lirası kadar aşabilirim bütçeyi.

Çok teşekkürler, acaba bu ikinci el parçaları nereden almamı önerirsiniz?

Öncelikle emek verip yardım ettiğin için çok teşekkür ederim. Monitör dahil olarak alacağım. En fazla 180 Türk Lirası kadar aşabilirim bütçeyi.
@Napstablook 'ın önerdiği sistem düzgün bir PSU seçildiğinde alınabilir. 180 TL'ye 2. el 720p monitör alabilirsiniz.

Çok teşekkürler, acaba bu ikinci el parçaları nereden almamı önerirsiniz?
Mümkünse gidip deneyerek üzerinde ölü piksel var mı renkler düzgün mü test ederek alın.

@Napstablook 'ın önerdiği sistem düzgün bir PSU seçildiğinde alınabilir. 180 TL'ye 2. el 720p monitör alabilirsiniz.
PSU kalitelidir, merak etmeyin. High Power iyi bir markadır ve seçtiğim PSU' nun 80+ Bronze sertifikası mevcuttur.
Yani maksimum 2000 TL olmalı. Sistemi tekrar elden geçirip deneyeyim ancak eğer bütçeniz el veriyorsa topladığım sistemi almanızı tavsiye ederim.

Eğer idareten bir monitör isterseniz imzamdaki monitöre de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…