1800 TL Valorant için mouse pad önerisi

Fourveyn

Hectopat
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Valorant oynuyorum genellikle. Sensim 0.27 800 DPI oynuyorum Speed veya hybrid hangisi daha iyi olur bilmiyorum. Bütçem 1500 1800 arası Wraith'den spirit of aim Pro Speed düşünüyordum. Sizin önerebileceğiniz daha iyi bir mousepad var mı? Mouse markam Ajazz AJ159PRO.

Mousepad yerine mouseye ihtiyacın var. Ama illaki mousepad alcam diyosan

Wraith Ace Series Poron Mousepad storm stok bekle. Dengeli hız istiyosan tang dao al.

@egemebb hocam mousedan çok anlamam ama AJ159 Pro iyi bir mouse değil mi 600 lira gibi bir fiyata almıştım Temu'dan farede alabilirim önerdiğiniz varsa 2kya kadar.

@egemebb hocam fareden çok anlamam ama AJ159 Pro iyi bir mouse değil mi 600 lira gibi bir fiyata almıştım Temu'dan farede alabilirim önerdiğiniz varsa 2kya kadar.

AJ159 Pro iyi değil hocam. Wraith'den Darmoshark M3S Max, M3 Pro Max alabilirsiniz. İkisi de aynı model sadece M3 Pro Max daha büyük. Gaming.gen.TR'den MCHOSE L7 Pro da bakabilirsiniz.

Steelseries qck oneririm 7 yildir kullaniyorum 2 senede bir sifiri degisirim mousepadi control bir mousepad ve hissiyati iyi, bilegi tahris etmiyor suanda hyperx mousemat aldim kullaniyorum buda speed tavsiye ederim, ama low dpi oynuyosan hyperx i oneririm, biraz yuksekse 800dpi / 0.4 ustu control tavsiyemdir. Yani Low sens icin hyperx mousemat yuksek icin steelseries qck .

AJ159 Pro iyi değil hocam. Wraith'den Darmoshark M3S Max, M3 Pro Max alabilirsiniz. İkisi de aynı model sadece M3 Pro Max daha büyük. Gaming.gen.TR'den MCHOSE L7 Pro da bakabilirsiniz.
Hocam karşılaştırmalarına baktım ama ikisinin sensörü aynı hem m3s 1000hz nasıl daha iyi olabiliyor aj159 pro her açıdan iyi gözüküyor

@roxy1881 tepkinizin sebepi nedir?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…