Aşağıda gördüğünüz sistemi topladım. Eğer dolar yükselmezse 1-2 hafta içerisinde alacağım. İhtiyaç çok fazla o yüzden çok şey alıyorum. Değişmesi gerek bir parça var mı ?
Bir şey olmaz elbette. Seagate zaten çok köklü bir firmadır. Lakin anakartı LE serisi almanızı önermem. Çünkü LE ilk çıkan model oluyor. Önerim R2.0 modelini almanızdır.
Bu kartı seçenlere hep söylüyorum, seçtiğiniz MSI anakartın usb 3.0 ön port desteği yok. Ön tarafta bulunan 3.0 portları dönüştürücü ile 2.0 olarak kullanmak zorunda kalacaksınız onu alırsanız. LE anakart bende önermiyorum. O.c potansiyeli yok ve daha eski seri kartlar. O kasa yerine Corsair Carbide 200R 550W öneriyorum. Daha kaliteli ve güvenilirdir.
Yani şöyle demiş olabilir arkadaş. Oyun için ise en ideali WD Cavair Blue. Depolamaya yönelik demesindeki amaç Seagate daha çok güvenli diskleriyle biliniyor. Depolama yapacak veriler önemli ise Seagate daha mantıklı seçim gibi geliyor. Yanlış biliyorsam düzeltin. WD serisinde de WD Cavair Red bu işler içindi galiba.