1800 TL'ye gamepad önerisi

psychiee

Femtopat
Daha fazla  

Bunu almayı düşünüyorum fakat belki ikinci el 9.nesil bir Xbox Controller da alabilirim hangisini önerirsiniz?

Bunu almayı düşünüyorum fakat belki ikinci el 9.nesil bir Xbox Controller da alabilirim hangisini önerirsiniz?

Yanına Xbox 9. nesil alacağına bunu al derim. Veya Sadece bunu al kullan. Çok bütçe ayırmak istemiyorsan da 8bitdo 2C gayet mükemmel bir koldur.

Yanına Xbox 9. nesil alacağına bunu al derim. Veya sadece bunu al kullan. Çok bütçe ayırmak istemiyorsan da 8BitDo 2C gayet mükemmel bir koldur.

Yanına kol almayı düşünmüyorum ve bu attığınız kol bütçemi aşar gibi aynı zamanda 8BitDo Ultimate 2C tasarımı da gerçekten hoşuma gitti. Teşekkürler yardım için.

Yanına Xbox 9. nesil alacağına bunu al derim. Veya Sadece bunu al kullan. Çok bütçe ayırmak istemiyorsan da 8bitdo 2C gayet mükemmel bir koldur.
Bir de https://www.amazon.com.tr/Ultimate-...71-b418-180bd49ff5e5&pd_rd_i=B0CLM5WDHT&psc=1 bundan bir farkı var mıdır 2C ' nin?

Son düzenleme:
Yanına kol almayı düşünmüyorum ve bu attığınız kol bütçemi aşar gibi aynı zamanda 8BitDo Ultimate 2C tasarımı da gerçekten hoşuma gitti. Teşekkürler yardım için.

Bir de Amazon.com.tr bundan bir farkı var mıdır 2C'nin?

Attığınız eski nesil Nintendo sürümü. İçinde alıcı falan çıkmıyor sizin almanız gereken Xbox tuş dizilimi olan 2C sürümü.

2. EL 9. nesil Xbox kolu dediniz diye attım öneriyi. Bütçe çıkmıyorsa 2C alıp geçin.

Yanına Xbox 9. nesil alacağına bunu al derim. Veya sadece bunu al kullan. Çok bütçe ayırmak istemiyorsan da 8BitDo 2C gayet mükemmel bir koldur.

Hocam bu site güvenilir mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı