1800 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
1800

YUSUFziya01

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600, Asus prime B650m-r, XFX RX 9060 XT 16Gb, Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30(1x16), KIOXIA EXCERIA G2 SSD, NZXT C750 Bronz, Zoko chiko kasa.
1800 TL'ye gamepad alacağım. Daha önce hiç Xbox düzeninde kol kullanmadım, PS diziliminde de az bir deneyimim oldu ama sanırım PS dizilimi kullanmak bana daha yakın geliyor.

Fantech Revolver III Oyun Kolu

Bu kol alınır mı? Ya da ne alabilirim?

Kanka sanırım kaliteli bir şeyler arıyosun geçen gün aldım 450 TL'ye PS5 kolu dokunmatiği Bluetooth her şeyi çalışıyor tek sıkıntı R1 tuşu biraz sert ama bayağı F/P bir ürün.

Revolver çok görmedim ama Shooter 3 çok övülen bir kol.

Revolver çok görmedim ama shooter 3 çok övülen bir kol.

Evet bende genelde onu kullandım ama dizilimden kaynaklı bunu tercih etmek istedim genel anlamda hemen hemen aynı deniliyor. Ben asıl aklıma takılan Xbox mu PS dizilimi mi ikisini de aktif kullanmadım.

Kanka sanırım kaliteli bir şeyler arıyosun geçen gün aldım 450 TL'ye PS5 kolu dokunmatiği Bluetooth her şeyi çalışıyor tek sıkıntı R1 tuşu biraz sert ama bayağı F/P bir ürün.

Tek sefer alıp yıllar götürsün istiyorum, o fiyat bandı kiminde hemen bozulmus kimi uzun süre kullanmış güvenemedim.

Hocam Sahibinden'de EasySMX X15 bakabilirsiniz bildiğim kadarıyla piyasası düşük ve her ilan temiz.

tabiiki belirttiğin fiyat bandı için shooter 3 kolunu ve Fantech EOS Pro Oyun Kolu fantech eos önerebilirim

Hocam Sahibinden'de EasySMX X15 bakabilirsiniz bildiğim kadarıyla piyasası düşük ve her ilan temiz.

Hocam teknolojik üründe garantisinin olmasını tercih ederim, teknoloji biraz şans işi ama yine de aklımda bulunacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…