1800 TL'ye kablosuz mouse önerisi

Bütçe
1800

Aliixqwt

Femtopat
Katılım
8 Eylül 2023
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1800 TL kablosuz 2.4 GHz mouse arıyorum, elim uzunlamasına 18-19 cm.

Genelde FPS tarzı oyunlar oynuyorum Valorant gibi. Aklımda pek bir fikir yok genelde önüme Razer DeathAdder V2 Pro çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim.
 
250TL daha çıkabilirseniz VGN Dragonfly ama tutuşunuza göre küçük gelebilir ya da Darmoshark M3. Acil almayacaksanız da 1 ay içinde stok yenilenmesi bekleniyormuş M3S daha iyi bir tercih olabilir.
 
Darmoshark M3 elime ulaştı şuan ilk izlenimlerim çok iyi. Önceki kullandığım mouse Corsair Sabre Pro Champion idi. Elim 18cm Corsair biraz büyük geliyodu M3'le uzunlukları aynı fakat M3'ün yüksekliği 4mm daha kısa o yüzden tam istediğim gibi oturuyor elime (Relaxed claw, fingertip tarzı tutuşum.) Malzeme kalitesine şaşırdım Corsairden daha kaliteli ona bastırdığımda gıcırdıyordu bu daha tok daha sağlam hissettiriyor, üstten yandan bastırmada bi gıcırdama yok tuşları biraz daha sesli sadece. Scroll kısmında bluetooth açtığınızda mavi yanan, 2.4Ghz açtığınızda yeşil yanıp kapanan bir ışıklandırma var ama açık tutamıyoruz galiba. Yorumum bu şekilde tercih edebilirsiniz. Razer Deathadder V2 Pro seçerseniz o da güzel bir tercih olacaktır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı