1800 TL'ye kadar kablosuz Mouse önerisi

umutensr_0

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Prime b450 mk-||
AMD Ryzen 5 5600x
Asus rog strix gtx 1050ti
g.skıll 16x2 3600 mhz 32gb ram
corsair cx750f rgb
512gb m2.ssd 3500-3200
Logitech G305 kullanıyordum yanlışlıkla kir diye skatezini söktüm sorun çıktı Logitech harici markalar denemek istiyorum 1700-1800 TL bütçe.

Kablosuz olması daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G305 kullanıyordum yanlışlıkla kir diye skatezini söktüm sorun çıktı Logitech harici markalar denemek istiyorum 1700-1800 TL bütçe.

Aerox 3 kullanıyorum çok memnunum aşırı hafif RGB'si güzel ama kablosuzu daha pahalı diye biliyorum. Kablolu olmasına rağmen sorun çıkarmıyor kablosu. Aynı zamanda kablosu çıkarılabilir olduğu için farklı bir kısa kablo da kullanabilirsiniz ama performansta düşüş olur mu bilmem

Aynı şekilde ben de mouse arıyorum. Hazır konu varken yeni konu açmak yanlış olur diye düşündüm. (Ben şahsen palm grip şeklinde tutuyorum.)

Tutuş şeklinize göre bunlardan biri işinizi görür. Ergonomik şekil ve palm grip için XD5,
simetrik şekil ve palm istiyorsanız sc680, eliniz çok büyük değilse R1'de de palm kullanılabilir ama sc680 biraz daha uygun olur gibi palm için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…