focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.229 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #11 Wplayer dedi: Abartmayın hocam linkteki Gamepower ürüne toz yutturur. İşlemci sorunlarını kesin olmamakla birlikte yazılımla düzelttiler diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam evet gamepowerdan iyidir ama bu bütçedeki diğer atılan klavyeler bunu katlar
Wplayer dedi: Abartmayın hocam linkteki Gamepower ürüne toz yutturur. İşlemci sorunlarını kesin olmamakla birlikte yazılımla düzelttiler diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam evet gamepowerdan iyidir ama bu bütçedeki diğer atılan klavyeler bunu katlar
flughert Femtopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #12 Royal krudge R75 alınır mı sizce? iyi gibi duruyor. Wplayer dedi: Boyut önemli değilse FGG Madlions MAD60 biraz daha çıkıp alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca buralara çıkamam zaten hocam
Royal krudge R75 alınır mı sizce? iyi gibi duruyor. Wplayer dedi: Boyut önemli değilse FGG Madlions MAD60 biraz daha çıkıp alınabilir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca buralara çıkamam zaten hocam
Wplayer Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 877 Çözümler 10 Yer New York, USA 5 Temmuz 2025 #13 Eym26 dedi: Redragon K616 nasıl peki Pro modeli Genişletmek için tıkla... Bütçeye göre fena değil. Yaygın ve sürekli sorunlar yaşayan bir model değil. Yazılımıyla ilgili birkaç şey okumuştum arada bağlantısı gidebiliyormuş ama onun dışında RK65 te alınabilir.
Eym26 dedi: Redragon K616 nasıl peki Pro modeli Genişletmek için tıkla... Bütçeye göre fena değil. Yaygın ve sürekli sorunlar yaşayan bir model değil. Yazılımıyla ilgili birkaç şey okumuştum arada bağlantısı gidebiliyormuş ama onun dışında RK65 te alınabilir.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 5 Temmuz 2025 #14 Wplayer dedi: Abartmayın hocam linkteki Gamepower ürüne toz yutturur. İşlemci sorunlarını kesin olmamakla birlikte yazılımla düzelttiler diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırıp nasıl sorunları olduğunu anlayabilirsiniz. Yazılımla düzeltmediler ayrıca. Hala aynı. Eym26 dedi: Redragon K616 nasıl peki Pro modeli Genişletmek için tıkla... Kötü. Attığım ürünler çok daha iyi. flughert dedi: Royal krudge R75 alınır mı sizce? İyi gibi duruyor. Ayrıca buralara çıkamam zaten hocam Genişletmek için tıkla... Alınır. Bu fiyat bandında en kalitelisi.
Wplayer dedi: Abartmayın hocam linkteki Gamepower ürüne toz yutturur. İşlemci sorunlarını kesin olmamakla birlikte yazılımla düzelttiler diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırıp nasıl sorunları olduğunu anlayabilirsiniz. Yazılımla düzeltmediler ayrıca. Hala aynı. Eym26 dedi: Redragon K616 nasıl peki Pro modeli Genişletmek için tıkla... Kötü. Attığım ürünler çok daha iyi. flughert dedi: Royal krudge R75 alınır mı sizce? İyi gibi duruyor. Ayrıca buralara çıkamam zaten hocam Genişletmek için tıkla... Alınır. Bu fiyat bandında en kalitelisi.
Eym26 Picopat Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 393 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2025 #15 soulsteal59 dedi: Biraz araştırıp nasıl sorunları olduğunu anlayabilirsiniz. Yazılımla düzeltmediler ayrıca. Hala aynı. Kötü. Attığım ürünler çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam 1600 TL için diyorum
soulsteal59 dedi: Biraz araştırıp nasıl sorunları olduğunu anlayabilirsiniz. Yazılımla düzeltmediler ayrıca. Hala aynı. Kötü. Attığım ürünler çok daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam 1600 TL için diyorum