Wayx Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 606 Yer LTFM 15 Ekim 2023 #1 Selamlar, mouseyi aldım. Şimdi sıra klavyede 1800 TL numpad ve RGB'si olan klavye önerir misiniz? XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Benim bulduğum şu anlık bu var.
Selamlar, mouseyi aldım. Şimdi sıra klavyede 1800 TL numpad ve RGB'si olan klavye önerir misiniz? XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Benim bulduğum şu anlık bu var.
godlucw Centipat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #2 https://www.hepsiburada.com/gametech-black-rider-kirmizi-switch-mekanik-klavye-p-HBCV00000BB64D?magaza=Fay-Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.7 Kullanıyorum ve öneriyorum. Aynı klavyenin blue Switch'i var sen karar ver. Blue Switch çok sesli olur. Red Switch yani bu da orta sesli olur Sesleri çok güzel ayrıca ses açma kısmı çok güzel.
https://www.hepsiburada.com/gametech-black-rider-kirmizi-switch-mekanik-klavye-p-HBCV00000BB64D?magaza=Fay-Teknoloji&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.19.7 Kullanıyorum ve öneriyorum. Aynı klavyenin blue Switch'i var sen karar ver. Blue Switch çok sesli olur. Red Switch yani bu da orta sesli olur Sesleri çok güzel ayrıca ses açma kısmı çok güzel.
swertY Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 969 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, RX6600, B550M DS3H, 2x8GB 3200 Mhz Ram, 1 TB ssd, 500w PSU Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2023 #3 Wayx dedi: Selamlar, mouseyi aldım. Şimdi sıra klavyede 1800 TL numpad ve RGB'si olan klavye önerir misiniz? XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Benim bulduğum şu anlık bu var. Genişletmek için tıkla... Alın geçin bunu hocam, güzel klavyedir çok düşünmeye gerek yok.
Wayx dedi: Selamlar, mouseyi aldım. Şimdi sıra klavyede 1800 TL numpad ve RGB'si olan klavye önerir misiniz? XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) www.gaming.gen.tr Benim bulduğum şu anlık bu var. Genişletmek için tıkla... Alın geçin bunu hocam, güzel klavyedir çok düşünmeye gerek yok.