1800 TL'ye Laptop Önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 1800 TL, benim bu fiyata aldığım laptop beni 3-4 sene götürmesi gerekiyor. BF4, Crysis 3 gibi oyunlarda high-ultra arasi oynatsin. Kaliteli bir laptop önerisi istiyorum. Teşekkür ederim.

O fiyata Asus X550JK alabilirsin. BF4 ultra ayarlarda oynatmayabilir ama high ayarlarda oynayabileceğini düşünüyorum. Ben de aldım Crysis high ayarlarda sorun yaşamadım. Zaten o fiyata alabileceğin en iyi bilgisayarlardan birisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata, hatta doların tavan yaptığı bu dönemde biraz zor gibi o bütçeye. Asus X550JK modeline bakabilirsiniz.

BF4'ü denedin mi hiç Asus X550JK'da ? Ben denedim güzel kardeşim ve gayet güzel oynanıyor
Hatta akşama doğru Battlefield 4, Max Payne 3 ve Thief videoları çekmeyi düşünüyorum.

BF4'ü denedin mi hiç Asus X550JK'da ? Ben denedim güzel kardeşim ve gayet güzel oynanıyor
Hatta akşama doğru Battlefield 4, Max Payne 3 ve Thief videoları çekmeyi düşünüyorum.
Bf 4'ü denemedim 3'ü denedim güzeldi GTA4, Watch Dogs, Crysis3, oyunlarını oynadım hepsinde akıcı ve güzel bir oyun sergiledi.

Facebook adresini ver de özelden konuşalım videolar çekeriz sen sendeki oyunlar ile bende bendekiler ile Ben Max Payne 3,Thief, Battlefield 4 ve CS GO'da denedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…