1800 TL'ye LS2 Rapid 2 Race alınır mı?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Kendime Scorpion EXO-391 aldım, ancak arkama ara sıra artçı biniyor. Doğal olarak, kaza anında ne olacağını düşünmekten rahat edemiyorum. Bu yüzden bir kask almayı düşünüyorum. Bugün Instagram'da gezinirken karşıma %50 indirim yapan bir site çıktı. Kaskın modeli LS2 Rapid 2 Race ve fiyatı 1.800 TL. Sizce alınır mı?

Kendime Scorpion EXO-391 aldım, ancak arkama ara sıra artçı biniyor. Doğal olarak, kaza anında ne olacağını düşünmekten rahat edemiyorum. Bu yüzden bir kask almayı düşünüyorum. Bugün Instagram'da gezinirken karşıma %50 indirim yapan bir site çıktı. Kaskın modeli LS2 Rapid 2 Race ve fiyatı 1.800 TL. Sizce alınır mı?
Yoğurt kovası alsanız belki daha iyi korur. Daha kaliteli kasklar düşünebilirsiniz. Gerçi artçı olduğundan olabilir ama can yine can.

@WinTime her şey parasına göre yapılıyor bu kadar basit hiç yoktan gayet iyidir. Ben de ilk başladığımda almıştım paraya göre bir kask.

@Enahaine
Normal rapid ile bir farkı yok. Arkaya spoiler eklenmiş. Bu arada rapid de olsa muhtemelen ya rafta kalmış 4 5 yıllık bir ürün yada dolandırıcı. Artçın belli bir kişi ise biraz destek çıkıp bir 391 daha alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı