1800 TL'ye Meizu X8 alınır mı?

Yusufbpat

Decapat
Benim için öncelik telefonun performansında. Başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa kesinlikle alınmaz. Sürekli çöken, yavaş çalışan yazılım sorunları ve düşük malzeme kalitesini görmek istiyorsanız ayrı tabi.
Tasarım ve donanım açısından çok güzel telefonlar bence ama emin olun bir yıldan kısa sürede nefret edeceksiniz. Meizu M6 Note üzerinden yazıyorum ve Technopat foruma girene kadar on kere çökmesi, klavyenin Gboard değilde kendi klavyesi olarak açılması ya da yazıyorken durduk yere çökmesi... (Chrome çöküyor tabi ama zaman zaman masaüstünde duruyorken bile kendi kendine resetlediği oluyor.) Yazılımı gerçekten leş.
Redmi Note 7 al derim ben çok daha iyi olacaktır.
Dip not: Kendi yazılımları dahi ya yalan üzerine kurulu ya da doğru dürüst çalışmıyor.

Bu Çin markası türkiye pazarına yeni giriş yaptı. Türkiye garantisinin olduğu öne sürülüyor. Ama Donanım Haber üzerinde açılan konuda bunun aksi kanıtlandı. Snapdragon 710 gibi güçlü bir işlemci kullansa bile yazılımsal ve garanti yönünden sorunları olduğu için tavsiye etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…