1800 TL'ye Monitör Dahil Sistem Toplama

AyberkA

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Uzakyol Vardiya Zabiti
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi monitör dahil bir sistem toplamak istiyorum. Fiyatta biraz oynama yapabilirsiniz ancak 2000'e pek yaklaşmasa çok iyi olur. İşlemci Anakart kombinasyonunu G3258 H81-M Plus düşünüyorum ama daha iyi bir fikriniz varsa belirtirseniz çok memnun olurum. Kolay gelsin.

Bütçeni biraz aşıyor. Fakat alırsan, pişman olmayacağın bir sistem.
pc.png

fx6300
970a g43
4gb hyperx fury
1 tb seagate
cmp-350 500w
r9 270
Hepsi Toplam 1528 TL Ediyor... kendine göre de bir monitör alırsın... G3258 alma çünkü çift çekirdekli ve online oyunlarda fps düşüşleri yaşarsın. r9 270 ile gta5 oynarsın...

Önerileriniz için teşekkür ederim fakat AMD işlemcilerin ısındığını duydum ve o yüzden performans sıkıntıları olacağını düşünüyorum.

Önerileriniz için teşekkür ederim fakat AMD işlemcilerin ısındığını duydum ve o yüzden performans sıkıntıları olacağını düşünüyorum.
Artık AMD ısınıyor diyince bebekler bile gülüyorlar ve AMD emin olun daha iyi olur. Ben bu sistemi alacağım ve ısınmaz emin olabilirsiniz. Eeğer ısınırsa ki çok zor bir ihtimal ucuz bir soğutucu alırsınız 60 tl civarına.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı