Merhaba, bütçem biraz kısıtlı 1800 TL'ye mouse arıyorum.
8K veya 4K mouse önerir misiniz?
Şuan elimdekiyle aynı özelikler hocam ince davranışınız için teşekkür ederim
Bundan kaliteli bi mousem var hocam ilgili davranışınız için çok teşekkür ederimHocam 4 k 8 k 2900 TL falan bunu buldum begenirseniz.
![]()
Havit Gamenote MS966WB Profesyonel PMW3325 Ultra Hafif 10.000 DPI RGB Wireless Gaming Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote MS966WB Profesyonel PMW3325 Ultra Hafif 10.000 DPI RGB Wireless Gaming Oyuncu Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
www.n11.com
Benim kullandım şuan ATAsoft ELEKTRONİK Since 2021 X2 Kablosuz (3 MODLU)24.000dpı Oyuncu Mouse Paw3311 Sensör Şarj Istasyon Grip Tape Ve Skatez Hediye - Fiyatı, Yorumları buna pek ihtiyaçım yok gibi duruyor hocamBu fiyattayken al geç. Daha iyi mouse bulamazsin suan.
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Benim kullandım şuan ATAsoft ELEKTRONİK Since 2021 X2 Kablosuz (3 MODLU)24.000dpı Oyuncu Mouse Paw3311 Sensör Şarj Istasyon Grip Tape Ve Skatez Hediye - Fiyatı, Yorumları buna pek ihtiyaçım yok gibi duruyor hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.