1800 TL'ye R7 260X Tabanlı Sistem Toplama

SSD'yi çıkart ve güzel bir Cooler Master hava soğutucu ekle. Çok güzel bir sistem olur.

Vatan kadar dandik mağaza görmedim. İki hafta önce arkadaş bilgisayar toplamaya gitmiş, adamlar FX 8350 önermişler. Üstüne de, "Bak bu 8 çekirdek her oyunu açar." demişler.

@Mert38 @Cry-Z Vatanbilgisayar tutkunu değilim. Sadece sistem önerilerini ordan yapıyorum yani bir taslak gibi düşün verdiğim parçaları daha uygun bir yerden de alabilir.

Neden öyle yaptığınızı da anlamıyorum. Bir işi taksit taksit yapmak yerine, neden en ucuz ve güvenilir parça nerede ise bulup, buraya yazmıyorsun?

Ayrıca konuyu açan kişi 1800 TL' lik bir sistem tavsiyesi istemiş bizden. Sen ise 2200 TL' lik sistem koymuşsun adamın önüne. Hadi en ucuz ve güvenilir parçaları bulduk diyelim, senin önerdiğin parçaların zaten 2000 TL' nin altına düşmesi şu anda zor.

Ram ve hdd den biraz kisip i5 islemci almani oneririm sonradan 4gb ram daha takarsin 500gb lik birde hdd eklersin bence daha iyi olur

Sapphire ekran kartları çekirdek ve bellek frekansları düşük ve çok ısınıyor bence Powercolor veya Msi alınmalı.
R9 270x'te sapphire ve asus kullanıcısı olarak. Sıcaklıkta hiçbir fark yok diyebilirim. Oyunlarda 70 dereceyi hiç görmedim. İki kartta ortalama 65-67 derecede dolanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…