1800 TL'ye sistem önerisi

goldenjoker6

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir, Turkey
Daha fazla  
Benim millattan önce kalma sistemim olan
  • Intel Core Quad 2 Q-8300 2.50 Ghz
  • 2 GB 800 MHZ Ram
  • Geforce 9800 GT
bilgisayarımla vedalaşma zamanım geliyor geçiyor . Sistem topladım ve hangisini seçeceğim hakkında biraz tereddütteyim.

1. sistem:
P3vQ0N.png

2. sistem:
rLYEQz.png

Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım 2000TL bütçeniz var ve bence bu bütçeye GTX770 alabilirsiniz. Anakartı m5a97 r2.0 yapın, FX 6300 alın ve vatandan MSI GTX770 alırsanız bütçeniz yetecektir. Kasa olarak da en ideal Corsair 200R seçilebilir.

1800 lira bütçem var arkadaşlar.

Eğer doların kuru düşerse bu sistemden yarım kat daha iyi bir sistem alabilirim diye düşünüyorum. Hadi hayırlısı... Yazdıklarınızı bir not alayım teşekkürler.

Tavsiyem işlemcinizi Intel almanızdır, nedeni:

Amd GHz olarak daha üstün ve fiyat olarak da cazip geliyor fakat Nvidia, ekran kartında AMD'den daha iyi bu kesin ve Nvidia yeni ekran kartı çıkardığında Intel işlemcili bir sisteme takar her zaman. Hiç AMD kullanmaz.

Aynı kişi misin acaba? 2 3 forumda daha "İlk Göz ağrım" diye başlık gördüm. Neyse AMD sistem topla performans fiyat bakımından. Gtx 760 al oyunlarda performans artar.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı