18000 TL ile sistem toplama

Bütçe
18000

aademirciogluu

Megapat
Stoklar malum, uzun zamandır bekliyorum. Sizce bu bütçe ile şu anda ne toplanabilir? Monitörü sonradan alacağım için monitör önerisine ihtiyacım yok.

Stoklar malum, uzun zamandır bekliyorum. Sizce bu bütçe ile şu anda ne toplanabilir? Monitörü sonradan alacağım için monitör önerisine ihtiyacım yok.
RTX 3070 toplanır ama bu durum illa geçicek çok pişman olursun 3080 toplamadım diye.

Biçilmiş kaftan. Kasayı MB511 yapıp alabilirsin.
Sistem güzelmiş bu fiyata gayet iyi ama MB511’in dahili güç kaynağının modelini tam bilmiyorum ama fazla sesli çalıştığı söyleniyor.

Sistem güzelmiş bu fiyata gayet iyi ama MB511’in dahili güç kaynağının modelini tam bilmiyorum ama fazla sesli çalıştığı söyleniyor.
Spec Delta'yı beğenmediğimden dolayı ve o listede en düzgün o vardı ondan sonra. :D

Elimde şu anda 5600X var, 2k kullanacağım için 3080 almayı düşünmüyordum. 5600X'i 2500TL'ye almıştım. Ancak martın sonuna kadar eğer gelmezse herhangi bir şey, 5600X'i satıp hazırlara yönelmeyi düşünüyorum sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı