18000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
18.000

Tamam güzel, lakin bu sisteme sırf 5600 ile 3080 takacağım diye SATA 3 SSD alman ve soğutma almaman o işlemciyi stok ile adam gibi soğutamazsın yük altında. Bir de bana CL17 3600MHz aldığımla dalga geçip CL18 3600MHz almış.

Tamam güzel, lakin bu sisteme sırf 5600 ile 3080 takacağım diye SATA 3 SSD alman ve soğutma almaman o işlemciyi stok ile adam gibi soğutamazsın yük altında.
Ram'den 2 tane diye belirtmiştim. Önerdiğim SSD'i oyun için gayet yeterli bir SSD. Stok soğutucu da gayet yeterli.

RAM'den 2 tane diye belirtmiştim. Önerdiğim SSD'i oyun için gayet yeterli bir SSD. Stok soğutucu da gayet yeterli.

Oyun için değil, 18Klık PC'ye gidip te SATA 3 takmazsın ya. 2 tane belirtmen ile ilgili bir şey demedim, dediğim şey bu konuda daha önce benim CL17 RAM almamla dalga geçip senin CL18 RAM seçmiş olman, ikincisi de stok doğutucu yük altında o işlemciyi soğutamaz. Daha kaliteli bir işlemci lazım. Ayrıca vermiş olduğunuz linkteki işlemci fansız tray. Yani öyle yazıyor.

Çok performanslı adata spectrix m2 ssd.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201212_225808_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    40,4 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…