@Http Status Code 404 18.000 TL tutacak şekilde Ryzen 5600X ile RTX 3060 veya RX 6600 XT sistem almanız şu anlık mümkün değil. Bu nedenle RX 6600 XT ve i5 11400F almanız daha mantıklı olacaktır. Ve i5 11400F hem oyun için hem yayın için arada render almak için yeterli olacaktır. Ryzen 5 5600X işlemcisine çok yakın bir performansı bulunan 11400F işlemci sizin bütçeniz için en uygun model denebilir. Şimdi 2 adet sistem özelleştirme fotoğrafları paylaşacağım. Bir tanesi uygun fiyatlı ve stock soğutucuya sahip bir sistem seçeneği diğeri ise sıvı, soğutmalı ve ekran kartının soğutma performansı daha yüksek olan modeldir. Şimdi ben uygun fiyatlı olanı alıp sonra kule tipi soğutucu alıp kullanırım veya stok soğutucu ile kullanırım mı dersiniz? Yoksa arkadaş ben uğraşamam alıp kullanmak istiyorum, ekran kartı ise en üst soğutma performansı olan modellerden biri olsun mu dersiniz? Hangi seçeneği seçmek size kalmıştır. Tavsiye olarak sistemi satın aldıktan sonra sistemde gelen PSU yerine kaliteli bir PSU alıp kullanmanız daha iyi ve güvenli olur. Tabii ki karar sizindir. Kimse sana bu kadar anlatıp, fikir vermek için kolay kolay uğraşmaz zamanım olduğu için yardımcı olmak istedim. Kendi kararını kendi vermelisin...
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip Aquarius 5T11-RX6600XT oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'da
www.gamegaraj.com