18000 TL Sistem Toplama

halimyasinz

Decapat
Render için performans bilgisayar toplamam gerekiyor. 18 bin TL bütçe ile nasıl bir sistem önerirsiniz? Benim aklımdaki
  • Threadripper 1950x
  • GTX 1080 Ti
  • 16 GB 2666 MHz RAM
  • Sıvı sogutma
Şu an kurda kötü gerçi ama tavsiyenizi bekliyorum.

Bence RTX ekran kartlarını beklemelisin. Threadripper canavr işlemci olduğundan işinizi kolaylaştırır. Ama iyi bir sıvı soğutma lazım. Bu sisteme SSD de alırsan daha canavar olur...

Kulandığın işlemci amd nin en güçlü işlemcilerinden.RTX 2080 veya RTX 2080 ti alabilirsin Türkiyede satışları başlamıştı.

Lütfen buda hayali sistem olmasın. İşlemci güzel ama RTX 2080 beklenmeli. 3600 MHz RAM'ler önerecektim ki CL18 olması kafamı karıştırdı garanti olsun diye böyle ekledim.

Son düzenleme:
RTX 2080 ya da 2080 Ti alamazsın. 18000 TL'yi aşar. Alacaksan diğerlerinden azaltman gerekiyor.
(2080 Al diyenler için söylüyorum)
Eğer SSD de alırsan o sistemi bile alamazsın. Hatta disk misk ekleyince alamıyor bile olabilirsin. Diğer özelliklerin düşük olması lazım.

CPU Render mı yoksa GPU Render mı alacaksınız?

@199688 kasa ve PSU olmamış.
RTX 2080'in kaç W tüketeceğini bilmiyorum normalde Evga BQ serisi önericektim kasa olarak tam karar veremedim tasarımı hoşuma giden bir şey seçtim tabii ki alıcı kendisi seçebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…