2080 Tİ çok zor artık bu bütçeyle. O zaman kesenin ağzını iyice açmak gerekecek. Hadi monitörü 4K alsın. Zaten iş yapacak bilgisayarla. Uygun 4K F/P modeller var ama 2080 Tİ büyük sıkıntı. Onu koysan direkt 7000 TL falan kalıyor zaten.
2080 Ti bedava çıkmıyor hocam bu kurla nasıl alıcaz2K 144 Hz üstü monitör ve 2080 Ti seçilmedikçe bu çapta bütçeyle toplanan sistemlerin parasını haketmeyeceğini düşünüyorum.
2070 bile yeterli bence 2080 veya Ti almaya gerek yok.2080 alınamaz mı o bütçeye. İlla 2080 Tİ olmasına gerek yok 2080 bile 1080 ti' den performanslı. Zaten ikisinin fiyatları da yakın bazı modeller haricinde.
Gümrük falan vergi derken yine aynı olmazmı amazonu düşündüm aslında ilk ama vergiyle ayni şeye geliyor sankiEkran kartı ve bir kaç parça yurt dışından alınabilir.
Onu not aldım teşekkürler daha farklı düşünen varsa şöyle yaparsan daha iyi olur diyen o yüzden soruyorumÜstte paylaşmıştım bence gayet işinizi görecektir 3bin de size kalır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.