18000 TL telefon tavsiyesi

Jetstream CAT

Hectopat
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
146
Forumda bir süre gezdim ve S22-S21FE-POCO F5 gördüm.
Açıkçası bunların dışında başka telefon var mı yok mu diye bu konuyu açıyorum çünkü orta derecede oyun oynayan biri olarak Samsung hem batarya hem de performans anlamında yetmez.
Xiaomi de Çin malı fason üretim beni korkutuyor.
Kamera önemli değil hiç kullanmıyorum.
Ekran batarya performans ve çerçeve kalitesi arıyorum sizce bu fiyatta alınabilecek en iyi telefon modeli nedir?

Ekleme: POCO F5 alacağım büyük ihtimalle.

Up
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran ve oyun performansı olarak pocof5 dediğiniz gibi öne çıkıyor. Garantili olarak almanızı tavsiye ediyorum. Sonuçta karşılığında çakıl taşı verilmiyor para veriyoruz. Hele ki poco, realme gibi telefonlarda uzun kullanıcı yorumları şikayetlerle dolu iken. Çin telefonları tamamen sürprizlerle dolu. Eşimin eski mi note7 telefonu hala taş gibi çalışıyor mesela. 2. Telefonu olarak kullanıyor hala.
 
Ekran ve oyun performansı olarak pocof5 dediğiniz gibi öne çıkıyor. Garantili olarak almanızı tavsiye ediyorum. Sonuçta karşılığında çakıl taşı verilmiyor para veriyoruz. Hele ki POCO, Realme gibi telefonlarda uzun kullanıcı yorumları şikayetlerle dolu iken. Çin telefonları tamamen sürprizlerle dolu. Eşimin eski mi Note7 telefonu hala taş gibi çalışıyor mesela. 2. Telefonu olarak kullanıyor hala.

Kamera önemli değil ise F5 alın geçin.

Teşekkürler F5 alacağım inşallah Xiaomi yine bir şeyler yapmaz.
 
S21 FE kullandım şarj sorun değilse harika bir cihaz. Performans,kamera ve ekran konusunda asla üzmez. Ama 120 hz de 3, 60 hz de maksimum 6 saat ekran süresi aldığım için satmak zorunda kaldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı