18000TL laptop önerisi

houl

Hectopat
Yer
Eskişehir/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Grafik Tasarımcı
Merhabalar, bütçem başlıkta belirtildiği gibi maksimum 18.000TL olmak üzere bir laptop bakıyorum. İçinde 16 GB RAM ve ekran kartı olarak 3050 Ti'ya da 3060 olduğu sürece önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bütçem başlıkta belirtildiği gibi maksimum 18.000TL olmak üzere bir laptop bakıyorum. İçinde 16 GB RAM ve ekran kartı olarak 3050 Ti'ya da 3060 olduğu sürece önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

Hangi tür oyunlar oynuyorsunuz? Ona göre öneri yapacağım.
Her türlü oynuyorum neredeyse. Ancak illaha örneklemem gerekirse aldığımda oynayacağım ilk oyunlar RDR2, God of War, Detroit Become Human tarzı hikayeli oyunlar olur diye düşünüyorum.
Game Garaj pek önerilmiyor gibi duruyor. Sizce tercih edilmeli mi?

Abra A5 V17.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook bu baya iyi özelleştirebilirsin.
Her türlü oynuyorum neredeyse. Ancak illaha örneklemem gerekirse aldığımda oynayacağım ilk oyunlar RDR2, God of War, Detroit Become Human tarzı hikayeli oyunlar olur diye düşünüyorum.

Game Garaj pek önerilmiyor gibi duruyor. Sizce tercih edilmeli mi?
Enis Kirazoğlu'nun yeni videosuna sponsor olmuştu baktım baya iyi duruyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı