rewqasd03

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Özel nedenlerden dolayı topladığım kasayı üniversite hayatım boyunca veya daha fazla kullanacağım için ileriye dönük olmasını istiyorum. GTA 5, CS:GO gibi oyunlarda yüksek ayarlarda akıcı düzeyde olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör dahil ise o fiyata ileriye dönük bir sistem toplamak zor, değil ise
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkçası sistemi pek beğenmedim. O kasa ve PSU o sisteme yakışmamış. Tek yerden alınacaksa alınabilir. Ama farklı yerlerden de alırım dersen bazı parçaların daha kalitelisi olabilir. Örn: 80+ PSU

Bir de o küçük sisteme (Özellikle ekran kartı ve anakart üzerine dikkat çekmek isterim) o kadar büyük kasa olmamış bence.

• Intel Pentium G4560
  • MSI H110m Pro VD
  • Corsair valueselect 2133 MHz RAM
  • MSI GTX1050 Ti
  • WD Caviar Blue 1 TB harddisk
  • Monitör opsiyonel AOC e2270hwn
Kasa seçimini sana bırakıyorum, en az 400W'lık PSU olmalı. Bizzat kendim bu sistemi kullanıyorum. GTA 5 Very High'da 50 FPS

Bende bizzat o sistem var, gayet memnunum. Kasayı yakından görseniz böyle konuşmazsınız çok sessiz ben öneriyorum.

@Violentine ben Power Boost gibi şikayetler alan bir markaya güvenmem açıkçası. PSU 400W olsun, 500W olsun, 1000W olsun 80+ sertifikası olmadığı sürece o gücün %80'ini veremiyor demektir. Ben hala devasa kasa alıp minicik sistem kurmaya karşıyım.

+80 olmayınca gücü yetersiz kalıyor gibi bir algı oluyor insanlarda. +80 olayı çok ince hesaplayanlar için, bu sistem için gayet yeterli. Ben bizzat kullanıyorum diye tekrar hatırlatmama gerek yok sanırım.

+80 olmayınca gücü yetersiz kalıyor gibi bir algı oluyor insanlarda. +80 olayı çok ince hesaplayanlar için, bu sistem için gayet yeterli. Ben bizzat kullanıyorum diye tekrar hatırlatmama gerek yok sanırım.
O sistemin yaklaşık güç gereksinimi 300W. Eğer aldığın PSU verebiliyor ise sorun yok. Ama yaklaşık 400W güç tüketen bir sistem için 400W 80+ olmayan bir sistem alıp 1 gün sonra sistem açılmıyor yardım diyen arkadaşların konularını da gördüm.

2. el temiz bir monitör almayı düşünüyorum 100 TL'ye.
Çözünürlüğü nedir?

1920x1080 düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…