Vallahi hocam attığım klavyeyi ben 6 aydır FPS oyunların da kullanıyorum hiçbir sıkıntısı görmedim. Romer G Switch'leri beğeniyorum aşırı ses yapmıyor, tepki süreleri ve tuş mesafesi çok tatmin edici klavyenin bana göre. Tabii tercih sizin.
Vallahi hocam attığım klavyeyi ben 6 aydır FPS oyunların da kullanıyorum hiçbir sıkıntısı görmedim. Romer G Switch'leri beğeniyorum aşırı ses yapmıyor, tepki süreleri ve tuş mesafesi çok tatmin edici klavyenin bana göre. Tabii tercih sizin.
Fiyat olarak evet çok artış oldu ben 600 TL almıştım 6 ay önce diğer klavyeleri kullanmadığım için bir yorum yapamayacağım sadece kullandığım cihazın yorumunu yazıyorum.
Ben CK721 ile Huntsman Mini arasında seçim yapardım. Huntsman Mini daha çok oyun odaklı. CK721'de Wireless özelliği var bu çok güzel bir özellik. Böyle gündelik ve oyun kullanımı için Ck721, daha çok oyun odaklı ise Huntsman Mini öneririm. Huntsman Mini gündelikte kullanılır ama CK721'deki Wireless özelliği işinizi daha iyi görür.
XTRFY K4 TKL RGB BEYAZ COMPACT MECHANICAL GAMING KEYBOARD • Mekanik anahtarlar ( Kailh Red 80 Milyon )• Özelleştirilebilir RGB aydınlatma• Full N-key rollover & 1000 Hz polling rate• TKL tasarım PRO-SEVİYE BİR KLAVYETÜM SEVİYEDEKİ OYUNCULAR İÇİN Major ödüllü klavyelerimizin temel özellikleri...
En ucuz HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Alloy Origins Core Red Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şöyle 2 tane klavye buldum ya bunlardan birini alacağım ya da Razer huntsmen mini.