1800TL klavye önerisi

Bütçe
1800

Juvilo

Centipat
Daha fazla  
1.8kyı aşmayacak şekilde oyuncu klavyesi arıyorum %65 veya %60 en kötü TKL olsa da olur? Şu anda aklımda MSI Vigor GK30 ve Ajazz AK680 var

1,5 aydır AK680 kullanıyorum, memnunum, herhangi bir sıkıntısı yok, bir de modlama vs. yapabilirseniz daha tok ve güzel ses alabilirsiniz.

1.8kyı aşmayacak şekilde oyuncu klavyesi arıyorum %65 veya %60 en kötü TKL olsa da olur? Şu anda aklımda MSI Vigor GK30 ve Ajazz AK680 var.

Gamepower eva 3 60M öneririm. N11'de 1300 TL blue switch ve red switchi var. Kendim red switchini kullanıyorum. TKL klavye Type-C ile bağlanıyor bence gayet güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
1,5 aydır AK680 kullanıyorum, memnunum, herhangi bir sıkıntısı yok, bir de modlama vs. yapabilirseniz daha tok ve güzel ses alabilirsiniz.
Arada bir çift basma sorunu oluyor mu benimkinde başladı çünkü. Şu anda rahatsız edecek seviyede değil ayrıca bu ürün bu bütçenin ürünü de değil.

Gümrüğe takılmayacak GK61 var. Amazon.com.tr

çok kararsızım

vigor gk30 meka membran diyo iyimidir

ne almalıyım çok bilgim yok
Hocam gümrüğe takılmadan gelebilecek GK61 seçeneğiniz var. Yurt içi almak istiyorsanız bütçe arttırıp Wraith'den ya da Sinerji'de satılan RK klavyelerden bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…