Arkadaşlar yeni sistem topluyorum. 1500-1800(max) arasında 24 inc 144 Hz monitor arıyorum fakat hiçbirinde emin olamadım. Oyun oynamanın yanında film falan izlerken görüntünün canlı ve bozulmaması önemli. VA veya IPS arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum. 1500-1800(max) arasında 24 inc 144 Hz monitor arıyorum fakat hiçbirinde emin olamadım. Oyun oynamanın yanında film falan izlerken görüntünün canlı ve bozulmaması önemli. VA veya IPS arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
AOC 24G2U ve Viewsonic XG 2405. İkisi de IPS, 1 MS GTG tepki süreli. Fiyatları 1400-1600 bandında. AOC'nin içinden Displayport kablosu çıkıyor, Viewsonic'den çıkmıyor.
Film ve hikaye türü oyunlar için VA almanızı öneririm. Bunun sebebi ise IPS'de siyah renklerde çok parlak oluyor ve rahatsız ediyor. VA'da ise siyahlar daha siyah beyazlar daha beyaz. TN panel ise cansız ama rekabetçi oyun için en iyi panel.
XG2405'ten DP kablosu çıkmıyor ve 1MS modunu açtığınızda, ekran parlaklığı baya düşüyor. Onun dışında çok güzel monitör, öneririm. Kendim kullanıyorum, içinden çıkan HDMI ile 144Hz alabildim.