1800TL Xiaomi Mi5 Model Önerisi

• Konuyu başlatan ihora
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 901

ihora

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Hangi Xiaomi Mi5 modelini önerirsiniz (Pro-Prime-5s)? 1800TL bütçem var. Ayrıca siyah rengini hangi siteden güvenerek alabilirim? Araştırdığım kadarıyla telefonun herhangi bir sorunu yok.

Son düzenleme:
Mi5 alınmalı bana sorarsan. Dev gibi bir fark yok. Fiyat farkını vermeye gerek yok sanırım. Ayrıca 1300TL civarı bir önerimde sana ASUS Zenfone 3 olsun. Bakmanı öneririm. Belki Mi5`ten daha fazla beğenirsin.

Mi5 alınmalı bana sorarsan. Dev gibi bir fark yok. Fiyat farkını vermeye gerek yok sanırım. Ayrıca 1300TL civarı bir önerimde sana ASUS Zenfone 3 olsun. Bakmanı öneririm. Belki Mi5`ten daha fazla beğenirsin.
Benim için performans çok önemli çünkü alacağım telefonu 3-4 sene kullanacağım. Zenfone 3 AnTuTu testlerinde 60.000 civarı alıyor. MI5 110.000-150.000 arası alıyor. Diğer benchmark testleri de böyle. Bayağı fark var.

Benim için performans çok önemli çünkü alacağım telefonu 3-4 sene kullanacağım. Zenfone 3 AnTuTu testlerinde 60.000 civarı alıyor. MI5 110.000-150.000 arası alıyor. Diğer benchmark testleri de böyle. Bayağı fark var.
Her şey testlere kalsa zaten GTX 1060 RX 480`den önde. Mi5 daha performanslı fakat aklınızda bulunsun belki kafanıza bir şimşek çakarda ``aa harbiden şöyle böyle`` dersiniz.

Mİ5 modellerinin tek kötü yanı paralel ithalat garantili olması. İş sadece sentetik testlerde bitmiyor, donanım olarak iki model arasında dağlar kadar fark var. SD 625, SD 820-821 modellerinin tırnağı olamaz. Aynı şekilde Adreno 530, 506 GPU'sunu katlar.

Donanım olarak çok büyük farklar var. Mi5`in donanım noktasında daha iyi olduğun söyledim. Fakat ASUS`un kendi teknolojileri var. Game Genie(Tabiki bir Adreno 530 etmiyor. Ama iş görür.), ASUS SonicMaster, ASUS PixelMaster (ASUS Zenfone 3 PixelMaster 3.0 destekliyor. Daha yeni olanı.), ASUS AudioWizard, Hi-Res ses ve bunun gibi şeyler. Ses isteniyorsa ASUS Zenfone 3 alınabilir bana sorarsanız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı