1800TL'lik sistem toplandı

Berk Özarslan

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Şükür kasayı topladık .Zalman z3 plus olarak kasayı seçtim fakat Vatan şubelerinden sadece uzakta olanlarda olduğu için alamadım. Uzay sistem olarak kullanıyorum fakat hepsiburada.com' dan sipariş verildi.
Edt : Sistemi yazmayı unutmuşum
Fx8320
Gigabyte 970a Ud3p
1tb Western Digital (Seagate kalmadığı için)
Sapphire r9 280 dual-x
Corsair 4gb low profile cl9 1600 mhz ram
Cooler master rs600b 600w psu
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

Eki Görüntüle 6821

Son düzenleme:
Ekran kartında oyun konusundaki değerlerinizi lütfen paylaşın. Sapphire konusunda bu forumda çok tartıştım. Aldığınız değerler benim için önemli. Ona göre Sapphire alacağım.

Ekran kartında oyun konusundaki değerlerinizi lütfen paylaşın. Sapphire konusunda bu forumda çok tartıştım. Aldığınız değerler benim için önemli. Ona göre Sapphire alacağım.
Sürücüsünü yeni yükleyebildim anca. Nba 2k14'ü deneyebildim. Full grafiklerde AA x8 de akıcı şekilde oynadım. Fraps indirip fps değerlerine yarın bakacağım kısmetse. Sizlerle paylaşırım

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Arkadaşların dediği gibi bende sistemin oyunlardaki performansını merak ediyorum, özellikle ekran kartının, bilgilendirirseniz sevinirim

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Arkadaşların dediği gibi bende sistemin oyunlardaki performansını merak ediyorum, özellikle ekran kartının, bilgilendirirseniz sevinirim
Teşekkürler Yarın işten gelince yapacağım. Elimde çok oyun yok ama bakacağız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…